Διαρρήξεις σε σπίτια του χωριού μας.

Χτές αργά το απόγευμα το χωριό αναστατώθηκε από την "εισβολή" κλεφτών σε σπίτια του χωριού. 

Περίπου στις 8 το απόγευμα ένα αυτοκίνητο μάρκας SEAT LEON ΜΑΥΡΟ με 3 άνδρες εύσωμους, μελαχρινούς με ξυρισμένα κεφάλια που μιλούσαν σπαστά Ελληνικά, μπήκαν σε ένα σπίτι και προσπάθησαν να μπουν σε ένα δεύτερο. 
Στο πρώτο σπίτι που διέρρηξαν οι κλέφτες αφού ανακάτεψαν τα πάντα μέσα στο σπίτι, ευτυχώς οι ιδιοκτήτες έλλειπαν, έφυγαν και πήγαν στο δεύτερο σπίτι πίσω από το σχολείο εκεί για κακή τους τύχη τους είδαν δυο συγχωριανοί μας, φώναξαν και οι κλέφτες τράπηκαν σε φυγή. 
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι χωριανοί και με αυτοκίνητα χτένισαν κυριολεκτικά το χωρίο μέχρι τις 5 βρύσες και την περιοχή Φιλίππου πριν την Χρυσαυγή. 
Ανακάλυψαν ότι οι κλέφτες αφού πέρασαν από την πλατεία του χωριού με το αυτοκίνητό τους κατευθύνθηκαν προς 5 Βρύσες και από εκεί για Λαγκαδά. 
Βέβαια υπήρχε συνεχείς ενημέρωση της αστυνομίας που απέκλεισε τις οδούς διαφυγής στην είσοδο του Λαγκαδά από 5 Βρύσες και Χρυσαυγή χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. 

Η Αστυνομία ήρθε στο χωριό περίπου τις 10:30 και οι πήρε στοιχεία για τους κλέφτες. Εκεί μάθαμε ότι οι άνθρωποι αυτοί κυκλοφορούσαν μέσα στο χωρίο 3-4 μέρες χωρίς κανείς να υποψιαστεί τίποτα. Τώρα πλέον θα είναι ΟΛΟΙ υποψιασμένοι.

 Συγχωριανοί, 
- Καταγράψτε τις πινακίδες από κάθε αυτοκίνητο που μπαίνει στο χωριό και δεν το γνωρίζετε. 
- Σε περίπτωση περίεργων κινήσεων από άτομα που δεν είναι του χωριού επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ με το αστυνομικό τμήμα Λαγκαδά στο τηλ 2394022222 ή στο 100. 
- Σε περίπτωση κίνησης ύποπτων αυτοκινήτων ή ατόμων στο χωρίο ενημερώστε και τους συγχωριανούς μας ΑΜΕΣΑ !!! 

Ας προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε εμείς το χωριό μας
 και αν χρειαστεί θα το κάνουμε και με περιπολίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλίανα ή Γαλίαινα (Galyan Maçka) !!!

Διαβάστε την επιστολή που έγραφε ο πάτερ Βασίλειος για την Μακεδονία μας !!!

Τσιμερά (Μούζενας)-Atalar