"Ζούν ανάμεσά μας"... ΟΥΦΟ ;

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο χωριό μας. 
Εκτός από τις διαρρήξεις και το κάψιμο φορτηγού ήρθαν να προστεθούν και.... εξωγήινοι ή καλύτερα να πώ, κάποιοι που τους περιμένουν !!! 
Εδώ και 3-4 ημέρες στα σύνορα του Πολυδενδριου και Πέντε Βρυσών στην περιοχή 5 Πηγάδια "εμφανίστηκε" από το πουθενά στην κορυφή ενός πεύκου μια "σημαία" αλλιώτικη από τις άλλες που έγραφε "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - NASA" ακριβώς όπως την βλέπετε στο σχηματάκι που έκανα για να το δείτε καλύτερα.
Οι ίδιες "σημαίες" στις κορυφές των δένδρων υπάρχουν και σε δύο άλλα σημεία αυτή την φορά στα σύνορα του Πολυδενδρίου με την Χρυσαυγή, αλλά αυτές είχαν και δυο καινούργια στοιχεία. 
Η μία ακριβώς βρίσκετε πάνω στον δρόμο με κατεύθυνση από Χρυσαυγή προς Πολυδένδρι κάτω ακριβώς από την "σημαία" υπάρχει ένας καθρέφτης - μπαμπρίζ κρεμασμένος στο δένδρο και ακριβώς από κάτω μια φωτογραφία με αυτοκίνητα και νησιά να πετάνε.
Φυσικά και στην πινακίδα που υπάρχει ακριβώς απέναντι από το δέντρο έβαλαν και την αφίσα που βλέπετε, ενώ αν κοιταξετε από το χωματοδρομο που υπάρχει δίπλ, ευθεία επάνω προς το "σημείο" θα δείτε και μια ακόμα "σημαία" σε δένδρο !!!
Δεν ξέρουμε ποιος έκανε όλον αυτόν τον περίεργο κόπο αλλά τον ενημερώνουμε ότι ΑΡΚΕΤΑ "ΟΥΦΟ" ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΗ δεν θέλουμε και άλλα από τον πλανήτη "ΑΡΗ" !!!
Μπορείτε να δείτε παρακάτω τις σχετικές φώτο.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Ολα τα σχόλια είναι δεκτά εκτός από τα υβριστικά. Προάγουμε τον πολιτισμό !!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλίανα ή Γαλίαινα (Galyan Maçka) !!!

Διαβάστε την επιστολή που έγραφε ο πάτερ Βασίλειος για την Μακεδονία μας !!!

Τσιμερά (Μούζενας)-Atalar