Ευχαριστήρια Επιστολή:Πλήρης επιτυχία της 1ης Ανθοκηπευτικής Έκθεσης στο χωριό μας. (φωτό)

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η 1η Ανθοκηπευτική Έκθεση του Ποντιακόυ Συλλόγου του χωριού μας.
Από χτές φάνηκε το πόσο θα την αγκάλιαζαν οι συγχωριανοί μας όταν, μέσα σε μιάμιση ώρα, ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ όλα τα λουλούδια τα οποία είχε η έκθεση. 
Αποτέλεσμα μέχρι το βράδυ να χρειαστεί δύο φορές να προμηθευτεί ο Σύλλογος και άλλα τα οποία και αυτά εξαντλήθηκαν και αυτά μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.
Η αγάπη και η αποδοχή της έκθεσης από τον κόσμο "ανάγκασε" το Δ.Σ. του Συλλόγου να βγάλει την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση.


Πολυδένδρι,  10 Μαΐου 2015                                                                                                                                               
«Ευχαριστήρια Επιστολή.» 

Πραγματοποιήθηκε η 1η Ανθοκηπευτική Έκθεση του Συλλόγου μας η οποία κράτησε δύο ημέρες και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Η αποδοχή, η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας από την πρώτη κιόλας στιγμή στην κίνηση αυτή του συλλόγου μας είναι για εμάς, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μεγάλη τιμή και μας γεμίζει ευθύνη προς όλους εσάς.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, εκτός από όλους όσους ήρθατε και αγοράσατε λουλούδια, και όσους εθελοντικά βοήθησαν να καθαρίσουμε την πλατεία του χωριού -για να είναι καθαρή τις ημέρες της έκθεσης και όχι μόνο-,να μεταφέρουμε, να στήσουμε, να πουλήσουμε και να αποθηκεύσουμε τα λουλούδια. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο με νέα φιλοσοφία και αγάπη για το χωριό θα συνεχίσει το έργο του και με άλλες δράσεις μέχρι το τέλους του καλοκαιριού, για τις οποίες και θα σας κρατάμε ενήμερους. 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Χρυσανθοπούλου Πελαγία 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Θεοδωρίδης Χρήστος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλίανα ή Γαλίαινα (Galyan Maçka) !!!

Διαβάστε την επιστολή που έγραφε ο πάτερ Βασίλειος για την Μακεδονία μας !!!

Τσιμερά (Μούζενας)-Atalar